Lördag

Idag var en mycket lång dag för mig i stallet! Tog hand om hästen Fatima idag också så det tog självklart lite extra lång tid med mockning och det andra pysslet. Sedan så tog jag in Hera och duschade henne lite, då hon var ruskigt smutsig... Sedan kom mamma och pappa förbi med lite fika så vi satt i solen och hade det mysigt en stund  :)

Sedan så skulle det målas lite i vår sadelkammare, så det gjorde jag, vilket resulterade i att jag blev helt vitprickig! Haha, Lilla gubben kan ju slänga sig i väggen.. Jag hade mer prickar!

Sedan så tog jag in Hera igen och sadlade henne, för att sedan skritta ut med mamma och pappa. Eller snarare takta kanske man ska säga, i alla fall på tillbakavägen. Hon gjorde inget dumt i alla fall, men hon var bra pigg! Det var verkligen tur att mamma och pappa kunde följa med, för jag är så himla rädd att det ska hända något nu när det är så nära återbesöket.

Så cirka fyra och en halv timme senare så sitter jag nu hemma. Har ätit en macka och tänkte nu ta en lång och skön dusch, innan vi ska äta. Ikväll så blir det utgång igen, V-Dala drar vi till. Hoppas det blir lika roligt som vi hade igår på Norrlands  :)

Ha det bra!

Elin


Haha, klippte svansen på henne idag också.. Tror ni det behövdes? ;)


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Nu ger du ju mig ångest (angående svansen) ;-)

2009-09-20 @ 16:13:34
URL: http://anderssons.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0