Hilltons 20-års jubileum med maskeradhoppning

MASKERADHOPPNING
 

Den 10 oktober 2009 så fyller Stall Hillton 20 år, vilket vi vill fira med en uppvisning som ska innehålla maskeradhoppning.

Den kommer att starta kl.12.30 i Ridcentret, med framhoppning på utebanan.

 

Vi vill gärna att just du och din kompis ställer upp i den här maskeradhoppningen som kommer att gå till på följande sätt:

-         Det är en parhoppning -  två personer med en utklädnad som ”passar ihop” ex. Trazan och Banarne, Piff och Puff osv.

-         Banan kommer att bestå av ca 5 hinder och paret som ska hoppa tillsammans får bestämma om höjden ska ligga på 50, 80 eller 100 cm.

-         Bedömningen går till så att de som rider på sammanlagt minst fel och kortast tid vinner banhoppningen. (När första ryttaren går i mål så ska den andra ryttaren starta.)

-         De som får flest röster av publiken gällande utstyrseln vinner maskeraden. Det finns alltså möjlighet för paret att vinna båda dessa tävlingar.

-         Ni som par skall helst välja en passande låt, som kommer att spelas under er ritt.

-         Ni måste då i anmälan tydligt skriva både vilken låt/melodi ni valt, samt vilken artist/grupp och meddela om ni själva har den på cd eller om ni har möjlighet att skicka den till mig.

Sista anmälningsdag den 3 oktober före kl. 18.00

Anmälan skickas via mejl till [email protected]. Där ska ni skriva vad ni heter, hästarnas namn och vilken höjd ni vill hoppa, samt ert låtval.

 

VÄLKOMNA!


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Awiii, det blir grymt!

2009-09-24 @ 14:18:18
URL: http://anderssons.blogsome.com
Postat av: Josefine

Haha, vilken rolig bild!

2009-09-24 @ 23:20:28
URL: http://jsohlman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0