Fredag

I morse var jag dödstrött när jag steg upp halv fem! Fysjutton vad mycket enklare det vore att vara morgonpigg... Men när jag väl kom till stallet så vaknade jag till lite. Skrittade Hera i ridhuset, där underlaget var mycket bättre redan idag, efter att många ridit på det. Skrittade i drygt en halvtimme där inne och sen i tio minuter ute också. Hon fick lugnande idag, bara för säkerhetens skull då jag har kännt att hon börjat bli piggare och jag vill inte komma till stadiet då hon börjar hoppa jämfota igen. Inte så bra för benet ;).

När jag kom hem så somnade jag i sängen på direkten. Var ganska död. Men nu har jag käkat lunch för ett tag sedan, duschat och gjort mig i ordning. Ska alldeles strax åka ner till stan och klippa mig! Känns verkligen som att det behövs. Dock har jag ingen klar bild av hur jag ska klippa sig. Haha, men det visar sig hur det blir ;).

Är lite oklart hur kvällen blir, är ganska sliten efter många tidiga mornar och jag har inte haft en riktig sovmorgon sedan... Haha, jag minns inte ens när det var! Förra året någon gång i alla fall.. Så jag borde kanske ta en lugn kväll hemma idag, men samtidigt så är jag sugen på att träffa bästa vännerna och parta lite. Får se hur det blir.

Ha en fin fredag allihop!


Kommentarer
Postat av: Kristina Warg

Läs min blogg: http://kristinawarg.blogg.se/ :D

2010-01-23 @ 13:01:17
URL: http://kristinawarg.blogg.se/
Postat av: loisa

superfin blogg!:-)

2010-01-23 @ 15:25:47
URL: http://sorino.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Söt häst:D

2010-01-23 @ 18:43:44
URL: http://nilsmarkjennifer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0