Lördag

Nu är jag hemkommen från stallet. Veterinären tittade alltså på Hera på förmiddagen. Hon tyckte då att hon nästan var lite varmare i det andra frambenet än i det som hon har skadat... (?) Men det trode hon kunde bero på att hon kanske studsat lite i hagen innan. Hera var inne ca en timme innan Marie (veterinären) kom så att hon skulle hinna bli lite varm tänkte jag. Men hon var rent av kall/sval på det benet i alla fall!

Fick springa med henne för Marie också och hon var inte halt. Det kändes jätteskönt. Marie trode att värmen kunde bero på att hon gjort något i hagen, snarare än att vi har ökat intervallerna i traven. Det kändes väldigt bra att få höra det. Hon tyckte att jag skulle fortsätta skritta henne i en vecka till i alla fall, men att vi skulle höras i veckan så att Marie kunde komma förbi och titta på henne igen, om det är någon dag då hon känns mer gallig/varm. Hon tyckte nämligen att det var lite svårt att känna varifrån det skulle kunna komma nu och gallorna verkar komma och gå lite.

Hon sa också att om det hade varit en ordentlig skada då hade hon varit svullen och varm konstant och inte fläckvis som hon har varit nu. Hon har ju heller inte varit jättetjock/varm någon av dagarna faktiskt.

Så visst, lite trist att fortätta skritta, samtidigt som att det helt klart var ett bra besked!


Tänkte ta en bild så ni kunde se den nyfriserade manen, men ser nu att det nästan är omöjligt att se! :P


Jag pulsade ut i den djupa snön och sågade av två fina små granar till Hera som var mycket uppskattade! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0