Fina Hera!

Igår så började jag jobba mer med att få Hera att verkligen flytta för ytterskänkeln genom att rida på en liten fyrkant i skritt och ha henne rak hela tiden. Det hjälpte oss väldigt mycket sedan när vi skulle galoppera, hon var lite på tårna ett tag, men skötte sig jättefint, trots att det var ganska mycket folk där inne. :)

Idag så jobbade jag också, vilket gjorde att jag inte kunde vara i stallet förränn sex-tiden. Var ganska många i ridhuset, men det gick jättebra. Hera skötte sig kanon! För att inte tala om hur galoppen och traven var idag. Hon kunde utan problem gå i en lugn och fin galopp i låg form. Visst, inte lika stark som innan skadan, men ändå förvånadvärt stark ;) Red inte så länge eftersom det gick så bra. Hade dock kunnat rida hur länge som helst en gång som denna, då det var så otroligt länge sedan det gick så här bra. Men jag får suga på den här karamellen lite. ;)

Pysslade om henne ordenligt, innan jag nattade henne och åkte hem. I morgon så jobbar jag inte, då jag har intag i stallet, så kommer vara där mitt på dagen. Nu ska jag titta lite på en serie innan jag somnar.

God natt!


Har inte hittat sladden till mobilen än.. Så ni får nöja er med en gammal bild på oss ;)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Riktigt fin bild :)

2010-03-24 @ 09:13:18
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Kul att det går så bra!

2010-03-26 @ 07:08:20
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN! Fråga vad/hur mycket ni vill :)http://frejalindskog.webblogg.se/2010/march/fragestund.html

2010-03-26 @ 11:38:07
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0