Min operation

Många som undrat vad jag opererat. Så tänkte berätta lite kort om det.

Jag har haft underbett och ett snett bett. Alla som har underbett (vad jag har hört i alla fall)har fått erbjudandet att rätta till bettet med en operation, vilket antingen består av att dra tillbaka underkäken eller flytta fram överkäken och i vissa fall båda dera.

Jag ville gärna få ett rätt bett och fick då till att börja med ha tandställning i ett år innan operatoinen. I tisdags opererades jag alltså och det var överkäken de flyttade fram och åt sidan.

Precis efter operationen så var jag ganska borta efter narkosen och mådde lite illa eftersom jag knappt fick någon mat i mig. Jag fick (får fortfarande) bara äta flytande föda. Nu går det dock bra med saker som jag kan mosa upp mot gommen, som potatismos och mosade fiskbullar mm.

Var i stallet idag och tog in hästarna i intagslaget. Blev helt slut av bara det! Haha, men det var väldigt skönt att få komma ut och givetvis att få träffa lilla Hera igen! Som jag saknat henne. <3

Hoppas att jag snart blir piggare, men det blir bättre för var dag som går och svullnaden lägger sig nog helt snart. Så får vi se när jag är pigg nog att rida Hera. Längtar!

Kommentarer
Postat av: Tajna

Skönt att operationen gick bra!!!

2010-05-03 @ 09:39:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0